maandag 5 juni 2017

"DOEN JULLIE MEE " en POPPENDAG Otje en Lotje DEEL 8"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 8


Hoeden voor Otje en Lotje en een hondenriem voor Moppie.


KLIK HIER voor het patroon

Volgende week dinsdag een hondenmand, honden etensbak en een bot voor Moppie.
Benodigdheden:  groen acryl, wit katoen, zacht grijs katoen, stukje bruin vilt, haaknaalden 4.00 en 3.50

Dinsdag Poppendag. 


Voor lotje en Otje een zonnehoed. Wat ben ik nu een deftige dame met deze mooie hoed en die strik is helemaal leuk zei Lotje. Otje was ook blij met zijn hoedje en vertelde zo kunnen we wel een dagje weg, de hoeden beschermen ons tegen de zon en nu Moppie een hondenriem heeft kan hij mooi met ons mee. Maar Otje eerst moet Moppie leren om aan een riem te leren lopen, en dat is een klus waarbij je veel geduld moet hebben.

Otje ging oefenen met Moppie aan de hondenriem, dat ging niet zonder slag of stoot Moppie moest eerst wennen aan de halsband en riem.

Lotje ging Moppie uitleggen wat de bedoeling van de hondenriem was, Moppie begreep dat niet en dacht dat Lotje spelen wou.Het leverde mooie taferelen op, oh oh Moppie trok zo hard aan de riem dat Otje onderste boven werd getrokken.

  
Hij moet het eerst leren hoor Tineke, maar dat komt goed hé? Ja Otje Moppie moet eerst goed begrijpen wat de bedoeling is, maar jullie hebben veel geduld met hem en zijn zo lief, dus heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Neem ook een kijkje bij: