maandag 12 juni 2017

"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 9 En DINSDAG POPPENDAG"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 9 

En DINSDAG POPPENDAG


Een hondenmand, een bot en een honden etensbak voor Moppie.


KLIK HIER  voor het patroon.

Volgende week willen Otje en Lotje  heel veel spullen voor hun kampeer vakantie. Dan beginnen we met 2 kussens en 2 slaapzakken, het verlanglijstje is groot dus zijn we daar wel een paar weken zoet mee. benodigdheden volgende week: wit, donkerblauw, roze acryl.

POPPENDAG 

Zo kan het niet meer Tineke. Moppie woelt en draai en wij liggen helemaal op de rand, is niet fijn, zo kunnen we niet lekker slapen.
Nee dat begrijp ik het word tijd voor een hondenmand, Ik ga er eentje maken voor Moppie. Fijn Tineke dan kunnen wij weer rustig slapen.

Tineke Tineke mijn pantoffel is weg, riep Otje, och die gaan we snel zoeken, na wat speurwerk vonden we de pantoffel bij Moppie aan. Moppie lag er aan te knagen, stoute Moppie dat mag niet hoor.Lotje vertelde dat Moppie een bot moest hebben om op te knagen, ja daar had ze een punt, oké ga ik die ook maken voor Moppie. Hopelijk blijf hij dan van de pantoffels af, nou dat moeten jullie Moppie dat maar even leren.

Een bot voor Moppie. Hij lag heerlijk te knagen aan zijn nieuwe bot,
Zo voor Moppie een hondenmand, eerst wat onwennig maar al gouw ging Moppie er in liggen en ging fijn slapen. Ik geloof dat hij begrijpt dat dit zijn plekje voortaan is, en niet meer tussen Otje en Lotje in bed. En dat het bot er voor is om op te knagen en niet de pantoffels van Otje.
En om het geheel af te maken ook nog maar even een honden etensbak gehaakt. Moppie is vandaag wel fijn verwent hé Tineke, ja dat is hij zeker Otje en Lotje.

Neem ook een kijkje bij:

Akkelien
Corina
Elizabeth
Jannie
Jolanda
Juffrouw Ooievaar
Mariam
Mathilde
Nienke
Petra
Prie Praat
Ria
Rita
RoosjeMijn
Sandra