maandag 10 juli 2017

"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 13 En DINSDAG POPPENDAG"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 13 

En DINSDAG POPPENDAG

Volgende week krijgen Otje een zwembroek en pet, Lotje een bikini. Benodigdheden. rood en zacht blauwe acryl. blauw katoen, haaknaalden 3.00 en 4.00

KLIK HIER voor het patroon.

Dinsdag poppendagOch wat waren Otje en Lotje blij met de bodywarmers, direct werden ze gepast en gekeurd, zo lekker warm. En dan die diepe zakken zo fijn. Vooral morgens vroeg omdat het dan eerst toch wat frisjes kan zijn is een bodywarmer heel fijn vertelden ze.
Jazeker Otje en Lotje maar ook avonds als je buiten iets langer wilt blijven, instemmend knikten ze.


.
Ze vertelden dat ze heerlijk geslapen hadden in de tent. Ze hadden samen besloten om de hele zomer in de tent te slapen.

Vandaag ga ik haken voor Lotje een korte broek en een t shirt en voor Otje een hemdje vertelde ik hun.

Otje en Lotje gingen eerst de tent netjes maken. Lotje trok de slaapzakken recht en Otje vouwde de pyjama,s netjes op zo die klus was ook weer geklaard.


Kijk ze eens keurig alles op orde te maken.
De korte broek en t shirt voor Lotje ook weer klaar net als het hemdje voor Otje. Ze vonden de t shirt,s met de teksten geweldig. Lotje was ook blij met haar korte broek, veel handiger voor een kampeer vakantie dan een rokje vond ze.


Het petje staat prachtig, ja kan op verschillende manieren gedragen worden, stoere OtjeKijk ook even op de andere blogs van DINSDAG POPPENDAG

Akkelien
Corina
Jannie
Elizabeth
Jolanda
Juffrouw Ooienvaar
Mariam
Mathilda
Nienke
Petra
Prie Praat
Ria
Rita
RoosjeMijn
Sandra