maandag 17 juli 2017

"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 14 En DINSDAG POPPENDAG

"DOEN JULLIE MEE " Otje en Lotje DEEL 14 

En DINSDAG POPPENDAG

Voor volgende week hebben we wit, en een restje zacht blauw, zacht roze acryl, een stukje blauwe en roze vilt nodig . Dat is dan het laatste op het verlanglijstje van Otje en Lotje een badlaken en slippers

KLIK HIER voor het patroon.

Dinsdag poppendag

Een bikini voor Lotje en een zwembroek voor Otje.

Ik ben al een heel eind met het verlanglijstje van Otje en Lotje voor hun kampeer vakantie, vandaag heb ik besloten om een bikini voor Lotje en een zwembroek voor Otje te haken.

Otje en Lotje hadden het t shirt van Otje en het topje en rokje van Lotje gewassen en ze waren druk met de was ophangen. Dit moest echt even gedaan worden hoor Tineke, deze kleren hebben we al zo lang aan gehad.Als de was straks droog is ruikt alles fris, zo is het jongens goed bezig hoor jullie tweeën.

Zwemkleding dat is fijn Tineke want wij willen ook naar het strand, en pootje baden in de zee, lijkt ons geweldig. Nog even geduld Otje en Lotje, vandaag de zwemkleding enne misschien een tas om spulletjes in mee te nemen, volgende week haak ik de rest en dan zijn jullie klaar voor een strand bezoek. Fijn, de zomer is nog niet voorbij hé. Neee nog lang niet we kunnen er nog lang van genieten.

Neem ook een kijkje bij:

Akkelien
 Corina
Jannie
Elizabeth
Jolanda
Juffrouw Ooienvaar
Mariam
Mathilda
Nienke
Petra
Prie Praat
Ria
Rita
RoosjeMijn
Sandra